DE SPECIALIST IN ZWEMBAD EN SPA ONDERHOUD

facebook

Onderhoud & reparatie zwembaden

Een optimale waterkwaliteit is bepalend voor uw zwemgenot. Een goed werkend filtersysteem, de juiste meetbenodigdheden en het bewaken van de chemische balans van het water zijn hier van belang. Regelmatig onderhoud komt het behoud van uw zwembad of spa ten goede. Voor vakkundig onderhoud én reparatie bent u bij Uw Bad Meester aan het juiste adres.

Onderhoud zwembaden

Om de kwaliteit van het water te waarborgen is het noodzakelijk dat uw zwembad onderhouden wordt. Dit gebeurt met schoonmaakmiddelen en de juiste chemicaliën.Uw Bad Meester kan de onderhoud verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om het zwembad zelf te onderhouden. Wij kunnen diverse onderhoudsmiddelen en producten leveren. Denk hierbij aan: schepnetten, bodemzuigers, borstels, desinfecteersystemen en automatische niveauregelingssystemen.

Reparatie

Voor alle mankementen aan uw zwembad kunt u bellen met Uw Bad Meester. U krijgt dan telefonische ondersteuning en advies of we maken met u een afspraak om de reparatie voor u uit te voeren. Wij helpen u graag, óók buiten kantooruren. Neem vrijblijvend contact op voor onderhoud en reparatie met Uw Bad Meester.